Maak kennis met Westwood Sourcing: Jouw Brug naar duurzaam importeren uit Azië

Verbinden van duurzaamheid met global business: Onze missie en waarden

Welkom bij Westwood Sourcing!

Welkom bij Westwood Sourcing, waar we de toekomst van importeren uit Azië vormgeven. In deze eerste blogpost introduceren we wie we zijn, wat we doen, en hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen in de reis naar duurzame en ethische import.

Onze missie: Een nieuwe norm in duurzaam importeren uit Azië

Bij Westwood Sourcing is het onze missie om een positieve impact te maken in de wereld van internationale handel. Wij geloven dat het mogelijk is om zowel winstgevend als ethisch te handelen. Onze focus ligt op het verbinden van Europese ondernemers met betrouwbare leveranciers in landen als China, India, Bangladesh en Vietnam, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen van milieubewustzijn en sociale verantwoordelijkheid handhaven.

Orient Pearl, Shanghai, China taken during daytime

Wat wij doen: Sourcing met een verschil

Onze diensten gaan verder dan de traditionele sourcing. We leggen de nadruk op het vinden van leveranciers die duurzame praktijken hanteren, van het gebruik van milieuvriendelijke materialen tot het waarborgen van eerlijke arbeidsomstandigheden. Onze experts voeren grondige kwaliteitscontroles uit en zorgen ervoor dat alle producten voldoen aan zowel jouw eisen als internationale duurzaamheidsstandaarden.

Wie we helpen: Van startups tot gevestigde bedrijven

Of je nu een startup bent die de markt wil betreden met een innovatief product, of een gevestigd bedrijf dat zijn supply chain wil verduurzamen, Westwood Sourcing is er om te helpen. Wij werken samen met een breed scala aan klanten, elk met hun unieke behoeften en doelen, en bieden gepersonaliseerde oplossingen die passen bij hun specifieke sourcing-vereisten.

Lees ook:


school of fish in water

Oceaanplastic: Een golf van verandering in recycling, duurzaam importeren

In deze blog verkennen we de impact van oceaanplastic op de wereldhandel en hoe het recyclingproces bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Lees meer

Onze belofte: Transparantie en kwaliteit

Transparantie staat bij ons voorop. We zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het gehele sourcing-proces en bieden volledige inzichtelijkheid in onze methodes. Onze belofte aan jou is niet alleen het leveren van hoogwaardige producten, maar ook het waarborgen van een ethisch en milieuvriendelijk proces van begin tot eind.

Conclusie

Bij Westwood Sourcing zijn we trots op het bouwen van bruggen tussen Europese bedrijven en duurzame leveranciers in Azië. We zijn toegewijd aan het creëren van langetermijnrelaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, kwaliteit en een gedeelde visie van een duurzamere toekomst.

Heb je hulp nodig bij het importeren uit China?

Bij Westwood bieden we deskundige ondersteuning en begeleiding bij het importeren uit China, India, Bangladesh, Vietnam en vele andere landen. Deel deze post
Archiveren
Westwood aanwezig op Eisenwarenmesse 2024 in Keulen
Onze ervaring op de Eisenwarenmesse