Over ons

Over Westwood Sourcing

Welkom bij Westwood Sourcing, jouw betrouwbare partner voor sourcing in China en product sourcing. In een wereld waar globalisering de markt regeert, staat Westwood Sourcing voorop in het bieden van ongeëvenaarde kwaliteitscontrole en efficiënte inkoopprocessen in China. Als toegewijde sourcing agent zijn wij de brug tussen jouw bedrijfsbehoeften en de beste Chinese manufacturing partners.

Neem contact op Lees meer

selective focus photo of girl in shirt smiling

Onze diensten

Bij Westwood Sourcing begrijpen we de uitdagingen en kansen van het zakendoen in China. Met jarenlange ervaring en een toegewijd netwerk van experts, zijn we hier om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. Laat ons je helpen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Wij selecteren specialisten die passen een product en project, geen all-rounders. We laten ze doen waar ze goed in zijn. Denk hierbij aan product- en verpakkingsontwerpers en kwaliteitscontroleurs.

Deskundigheid

Onze diepgaande kennis van de Chinese markt en ons netwerk van betrouwbare leveranciers staan garant voor de beste sourcing oplossingen.

Expertise in product sourcing
Toewijding aan kwaliteitscontrole

Wij begrijpen het belang van kwaliteit. Wij werken samen met specialisten ter plaatse, voor strikte kwaliteitsinspecties, van productie tot levering.

Persoonlijke aanpak

Elke klant is uniek. Wij bieden op maat gemaakte sourcing strategieën die aansluiten bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Bij Westwood Sourcing geloven we in volledige transparantie en ethisch zakendoen, wat resulteert in langdurige partnerschappen.

Transparantie & betrouwbaarheid
city skyline under cloudy sky during daytime
a city with a bridge over it

Onze Missie


Onze missie is het demystificeren van het importproces uit China, waardoor bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van China procurement solutions. We zetten ons in voor het bouwen van sterke, betrouwbare relaties tussen bedrijven wereldwijd en topfabrikanten in China. Door onze expertise in supply chain management in China, zorgen we ervoor dat jouw producten tijdig, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen geleverd worden.


Vraag een gratis offerte aan 

gray and red passenger boat on body of water
white notebook
Change by Design by Tim Brown book beside smartphone

Niet zeker of je wilt importeren?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan 

person writing on white paper

Ontmoet onze oprichter

Deskundigheid

Joe Aniba, oprichter

Social media

Onze oprichter's pad naar Westwood Sourcing begon in 2006, toen hij Engelse les gaf aan basisschoolkinderen in Kunming, Yunnan, China. Deze ervaring, gecombineerd met zijn studie Trade Management Asia in Amsterdam, legde de basis voor zijn diepgaande begrip van de Aziatische markt en cultuur. Zijn passie voor internationale handel werd verder verdiept tijdens een jaar wonen en werken in Chengdu, China, in 2012/2013.


Na terugkeer heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in diverse handelsbedrijven, wat hem een brede kennis gaf van de industrie en de behoeften van bedrijven die navigeren in de complexe wereld van internationale handel. Geïnspireerd door deze ervaringen en gedreven door de ambitie om een brug te slaan tussen de Westerse en Chinese markten, lanceerde hij Westwood Sourcing in 2022. 

Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media

Onze gegevens


Westwood Sourcing

icon for e-mail
icon for telephone

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

icon for address
Bank NL45KNAB0510423280
BTW NL004420282B48
KvK 87462214

westwoodsourcing.com