Design

Product ontwerp diensten 

Onze diensten zijn gericht op het versterken van jouw merkidentiteit en het verbeteren van de gebruikerservaring. Met een scherp oog voor detail en een passie voor innovatie, streven we ernaar om ontwerpoplossingen te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We combineren creativiteit met strategisch denken om ontwerpen te creëren die resoneren met jouw doelgroep en jouw bedrijf onderscheiden in de markt.


 Het ontwikkelen van unieke productontwerpen

 Het creëren van verpakkingen die niet alleen beschermen maar ook verleiden

 Het vastleggen van uw producten in hun beste licht met professionele fotografie.

 Het ontwerpen en schrijven van heldere, begrijpelijke handleidingen die de gebruikerservaring verbeteren.


Neem contact op Lees meer

black DSLR camera on Cereal book
a brown paper bag with a price tag on it

Onze ontwerpdiensten

Van productontwerp en verpakkingscreatie tot professionele fotografie en het schrijven van handleidingen: onze ontwerpdiensten bieden gepersonaliseerde oplossingen voor al jouw ontwerpbehoeften.

Deskundigheid

icon for product development

Productontwikkeling

Begeleiding bij het ontwerpen en ontwikkelen van een uniek productconcept. Ondersteuning kan helpen bij het overbruggen van de kloof tussen een idee en een marktklaar product,


icon of packaging design

Verpakkingsontwerp

Gedetailleerde berekening van de totale kosten bij het importeren van producten, inclusief douanerechten, belastingen, transport en verzekering. 

icon of a photo camera

Productfotografie

Professionele fotografie van geïmporteerde producten met als doel de kenmerken en kwaliteit te benadrukken. Ideaal voor bedrijven die hun geïmporteerde producten (online) willen presenteren.

icon for SEO text writing

SEO teksten schrijven

Ontwikkeling van hoogwaardige SEO-geoptimaliseerde content. Ideaal voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten.


Gebruikers-handleiding

Ontwikkeling van heldere en begrijpelijke handleidingen voor producten uit Azië. Ideaal voor bedrijven die producten uit Azië importeren en behoefte hebben aan duidelijke en nauwkeurige handleidingen.


Onze ontwerpdiensten gaan verder dan het product zelf en omvatten de volledige merkervaring. Van verpakking tot productfotografie en handleidingen, we zorgen voor een coherente en aantrekkelijke merkidentiteit die de klantbeleving versterkt en loyaliteit opbouwt.

We zetten ons in voor duurzaam ontwerp door milieuvriendelijke materialen en processen te integreren. Onze aanpak zorgt ervoor dat producten niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook een minimale impact op het milieu hebben

Duurzaam ontwerp

Wij werken samen met gespecialiseerde productontwerpers om innovatieve ontwerpoplossingen te creëren die voldoen aan de hoogste esthetische en functionele eisen.

Toegang tot gespecialiseerde ontwerpers
Complete aanpak

Voordelen

Waarom met ons samenwerken voor productontwikkeling?

brown and white short coated dog biting white and blue ball
black and tan short coat medium sized dog lying on white textile

Niet zeker of je wilt importeren?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan Over ons

red Kong bone figure on teal surface

Ons blog

Lees hier in ons blog alles over het importeren uit China, India, Vietnam en andere landen in Azië. We behandelen kwaliteitscontroles, actualiteiten en nog veel meer.

Kennis van sourcing

colour swatch

Kleurpsychologie in productdesign: Het stille verkoopargument

In deze blog duiken we in de wereld van kleurpsychologie en onderzoeken we hoe kleuren niet alleen de aantrekkelijkheid van een product kunnen verhogen, maar ook een sterk verkoopargument kunnen vormen.

Ontdek meer
photo camera

De kracht van professionele productfotografie: Meer dan alleen een mooi plaatje

In dit blog verkennen we hoe professionele productfotografie kan bijdragen aan het verhogen van de verkoop en het versterken van de merkbeleving. 

Ontdek meer
a man holding a cup of coffee and some snacks

Wat is Private Label? - Een eigen merk importeren uit Azië

In deze blog gaan we dieper in op het concept van private label import uit Azië, de voordelen ervan voor jouw bedrijf, en essentiële overwegingen voor het succesvol implementeren van deze strategie.

Ontdek meer

Meer nieuws

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

Haagweg 169, Breda, Nederland

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media