Kwaliteit

100% Inspection

Een 100% Inspection (ook wel Full Inspection, Total Inspection of Piece-by-Piece Inspection) stelt je in staat om ervoor te zorgen dat elk onderdeel in de zending voldoet aan de gespecificeerde kwaliteitseisen. Het is bijzonder nuttig voor kopers die er zeker van willen zijn dat hun goederen volledig voldoen aan strenge klant- en marktkwaliteitseisen. Dit vermindert het risico op defecte producten en garandeert dat de juiste producten worden geladen voor verzending.


 Elk afzonderlijk item wordt gecontroleerd, kan worden uitgevoerd als de goederen bijzonder hoge aandacht vereisen.

 Er kan worden gecontroleerd op uiterlijk, vakmanschap, functionaliteit, veiligheid, etc. 

 Je kunt deze inspectie uitvoeren als je vermoedt dat je leverancier goede batches vervangt door defecte batchesNeem contact op Lees meer

person inspecting a shipment
person inspection boxes inside a container
person inspecting a product

Waarom een 100% Inspection uitbesteden?

100% Inspection

Een 100% Inspection is meestal bedoeld voor producten met strenge veiligheidseisen en een lage tolerantie voor defecten. Ze zijn meestal niet nodig voor standaardproducten van consumentenkwaliteit. Deze inspecties zijn kosten relatief veel tijd, waardoor voor de meeste producten steekproefsgewijs worden gecontroleerd.

Doel

  • Elk product individueel inspecteren om te garanderen dat het voldoet aan de vastgestelde kwaliteitsnormen en klantspecificaties.

  • Tijdig problemen en defecten identificeren, waardoor voortgezette productie van non-conforme artikelen wordt voorkomen.Voordelen

  • Identificeert potentiële problemen en defecten voordat producten de fabriek verlaten, waardoor kostbare fouten in een later stadium worden voorkomen.

  • Door elk afzonderlijk item te inspecteren, wordt de integriteit en consistentie van de productkwaliteit gegarandeerd.

  • Minimaliseert de kans op terugroepacties of klantklachten.


a gold chain bracelet sitting on top of a magazine
a woman's hand holding four different necklaces

Heb je een productidee?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan Over ons

a close up of a person wearing a bracelet

Onze andere kwaliteitscontrole diensten

Naast het uitvoeren van een 100% Inspection kunnen wij je ook helpen met andere kwaliteitscontrole diensten. Voor andere diensten, zoals sourcing, design en logistiek, ga je naar "alle diensten".

Kwaliteitscontrole diensten

Leverancier audit

Een leverancier audit onthult problemen vóór productie of orderbevestiging. Het geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kwaliteitscontrolesystemen, management en procedures van jouw leverancier.


Certificering

Assistentie bij het verkrijgen van diverse certificaten zoals CE, FSC, BSCI, BCI, en Oeko-Tex, en begeleiding door het gehele certificeringsproces, inclusief documentatie en compliance.


During Production Check

Een During Production Check maakt vroegtijdige identificatie van problemen mogelijk om de productie van een groot aantal niet-conforme producten te voorkomen.


Pre-Shipment Inspection

Een Pre-Shipment Inspectie is een laatste controle vóór verzending. De kwaliteit en kwantiteit van de producten worden beoordeeld voordat ze de container worden ingeladen.


Container Loading Check

Container Loading Check helpt bij het voorkomen van inconsistente producten, slechte kwaliteit, onvoldoende hoeveelheden, beschadigde containers, of zelfs lege containers.


Product testing

Door producten uitvoerig en volgens hoge standaarden te testen in laboratoria voorkom je ondeugdelijke producten en gevaren voor de eindgebruiker. 


Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

Haagweg 169, Breda, Nederland

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media