Elfin Fountain: een drinkfontein voor je huisdier

Hydratatie opnieuw uitgevonden: Ontdek de onderhoudsvriendelijke waterfontein voor katten

De lancering van een innovatief nieuw product op Kickstarter heeft dierenliefhebbers enthousiast gemaakt: de Elfin Fontein. Ontworpen met zowel huisdier als eigenaar in gedachten, belooft deze drinkfontein voor katten een gamechanger te zijn in hoe we onze geliefde katten gehydrateerd houden. Hier is alles wat je moet weten over deze revolutionaire vondst.

Innovatie ontmoet behoefte

Al jaren vertrouwen we voor de hydratatie van onze katten op standaard waterbakken, maar stilstaand water is niet altijd even aantrekkelijk voor onze huisdieren. Traditionele waterfonteinen met een pomp kunnen de interesse van je kat over tijd verminderen. Hier komt de Elfin Fontein om de hoek kijken, met een baanbrekende pomploze technologie die veiligheid, hygiëne en gebruiksgemak belooft.


Kernfuncties van de drinkfontein voor huisdieren

  • Pomploos ontwerp: Zeg vaarwel tegen de traditionele motorpompen. De Elfin Fontein gebruikt MagDrive™ technologie voor waterdispensie, waarbij elektronische componenten volledig zijn gescheiden van de waterbron.
  • Super makkelijk schoon te maken: Met het NatureFlow systeem zijn er geen pompen en dus geen blinde schoonmaakplekken. Elk onderdeel is makkelijk los te maken en direct af te spoelen onder de kraan.
  • Geen elektriciteitslekken: De elektronische componenten van de Elfin Fontein zijn veilig weggewerkt, wat het risico op elektrocutie voor je kat elimineert.
  • Lange batterijduur: Met een batterijduur van 30 dagen heb je geen zorgen meer over een lege fontein tijdens een stroomstoring of trip.
  • Stille werking: Met een geluidsniveau van slechts 35 dB biedt de Elfin Fontein een rustige omgeving voor zowel huisdier als eigenaar.

Wat maakt deze waterfontein voor katten anders?

De Elfin Fontein gaat verder dan alleen hydratatie. Het is een product dat een veilige, hygiënische en rustige waterbron voor je kat creëert. Het unieke aan dit product is het gemak waarmee het integreert in het dagelijks leven. De dubbele waterstanden - Timer Modus en Intelligente Modus - bieden een aanpasbare benadering van de waterdispensie, terwijl de veiligheid van je huisdier altijd vooropstaat.

gif image showing how the elfin fountain works

Vorm en functie

Met een stijlvol ontwerp gemaakt van RoHS-gecertificeerde materialen, biedt de Elfin Fontein niet alleen visuele aantrekkingskracht maar is het ook gebouwd voor eenvoudig onderhoud. Dit product sluit naadloos aan bij de behoefte aan een gezonde levensstijl voor je huisdier, zonder de rompslomp van ingewikkelde schoonmaakprocessen.

Beschikbaarheid en prijs

De eerste lading Kickstarter-producten wordt verzonden in december 2023, en de Elfin Fontein zal beschikbaar zijn voor een retailprijs van rond de EUR 60,-. Hoewel deze prijs nu nog vrij hoog is door de lagere productieaantallen zal deze vermoedelijk snel dalen in de toekomst. 

Slotgedachten

De Elfin Fontein staat voor een nieuwe stap in de huisdierenverzorging, waarbij gemak, veiligheid en design samenkomen om jou en je kat de beste ervaring te bieden. Op het moment van schrijven hadden de makers voorzien om EUR 9.000 op te halen. Inmiddels hebben ze al EUR 380.000 opgehaald, wat wel wat zegt over het potentieel van een dergelijk product.

Voor meer informatie, bezoek de website.

Deel deze post
Archiveren
Tijd voor actie: De verloopdata van PBM-certificaten naderen
Hoe wij je kunnen helpen bij het verlengen of vernieuwen van je PBM-certificaten