Westwood aanwezig op Odoo Experience 2023

Een zoektocht naar het verbeteren van onze website, projectbeheer en klantinteractie.

Als het kloppende hart van de open-source softwaregemeenschap, komt de Odoo Experience elk jaar tot leven met een uitbarsting van innovatie en samenwerking. Voor Westwood, een enthousiaste gebruiker van Odoo, bood de Odoo Experience 2023 een uitgelezen podium om zich te laten opleiden in het gebruik en om onze nieuwste innovaties te ontdekken.

Wat is Odoo?

Odoo is een uitgebreide suite van zakelijke managementsoftware, ontworpen om de efficiëntie en productiviteit binnen organisaties te vergroten. Het is een open-source toepassing, wat betekent dat de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen om te gebruiken, aan te passen en te verbeteren. Odoo biedt een geïntegreerde oplossing voor een breed scala aan zakelijke behoeften, waaronder CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning), boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement, HR-management, e-commerce, en meer.

Kenmerkend voor Odoo is de modulaire opzet, waardoor bedrijven de vrijheid hebben om alleen de modules te implementeren die ze nodig hebben, wat leidt tot aanzienlijke flexibiliteit en schaalbaarheid. Dit maakt het systeem geschikt voor zowel kleine start-ups als grote ondernemingen. De software kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf, wat helpt bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de algehele operationele efficiëntie.

De belangrijkste verbeteringen in Odoo 17

Dit zijn volgens ons de belangrijkste innovaties:

  1. Verbeterde kanban modus (zie onderstaande afbeelding) voor projecten, met de mogelijkheid voor klanten om de vooruitgang te volgen:
  2. Whatsapp: het is nu mogelijk om direct met klanten te chatten via Whatsapp vanuit Odoo.
  3. Website: Nieuwe features en knoppen, maar vooral ook: een nieuwe omgeving voor klanten om facturen, offertes, orders, projecten en nog veel meer in te zien. 

De kans is zeer aanwezig dat deze functionaliteit snel aan onze website worden toegevoegd. Hieronder gaan we verder in op de overige functionaliteiten.

Diepgaande integratie en automatisering

Odoo 17 gaat verder dan ooit in het integreren van verschillende bedrijfsfuncties. Met de nieuwe updates is het mogelijk om processen van verschillende afdelingen naadloos te koppelen, wat resulteert in een vloeiende informatiestroom en efficiëntere automatisering. Dit helpt bedrijven om tijd te besparen en fouten te verminderen, waardoor ze zich kunnen concentreren op groei en ontwikkeling.

Gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid

Een andere significante verbetering in Odoo 17 is de focus op gebruikersvriendelijkheid. Met een intuïtievere interface en verbeterde navigatie kunnen gebruikers sneller en effectiever werken. De nieuwe ontwerpbenaderingen in Odoo 17 maken het systeem toegankelijker, zelfs voor degenen die niet technisch onderlegd zijn.


Mobiele toepasbaarheid

In lijn met de hedendaagse zakelijke behoeften, legt Odoo 17 ook nadruk op mobiele toepasbaarheid. Met verbeterde mobiele interfaces en functionaliteiten kunnen gebruikers nu onderweg effectief blijven werken, wat cruciaal is in een steeds mobieler wordende werkwereld.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

In overeenstemming met de groeiende vraag naar duurzame bedrijfspraktijken, ondersteunt Odoo 17 bedrijven bij het implementeren van milieuvriendelijke operaties. Dit omvat tools voor resourceplanning, afvalbeheer en energie-efficiëntie, die allemaal bijdragen aan een groenere en duurzamere bedrijfsvoering.

Slotgedachten

De Odoo Experience 2023 was voor Westwood niet alleen een kans om te leren en te netwerken, maar ook een bron van inspiratie. Met de nieuwe functies en verbeteringen die Odoo 17 biedt, zijn we nu beter uitgerust om onze bedrijfsprocessen te stroomlijnen en onze klantenservice te verbeteren. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze updates bieden en kijken ernaar uit om deze nieuwe tools te implementeren en zo onze dienstverlening aan klanten en partners te verbeteren. Met Odoo aan onze zijde zijn we klaar om nieuwe hoogten te bereiken in efficiëntie, productiviteit en duurzaam ondernemen.
Deel deze post
Labels
Archiveren
Maak kennis met Westwood Sourcing: Jouw Brug naar duurzaam importeren uit Azië
Verbinden van duurzaamheid met global business: Onze missie en waarden