Consultancy

Import consultancy diensten

Onze import consultancy diensten zijn ontworpen om jouw bedrijf te versterken en de efficiëntie van je importprocessen te verbeteren. Met een nauwgezet oog voor detail en een passie voor innovatie, streven we ernaar oplossingen te bieden die niet alleen kosteneffectief zijn, maar ook naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsstrategie. We combineren marktkennis met strategisch inzicht om importstrategieën te ontwikkelen die resoneren met jouw doelgroep en jouw merk een voorsprong geven.


 Advisering over efficiënte importroutes en sourcing strategieën.


 Ondersteuning bij het naleven van internationale handelswetten en -regelgevingen, om risico's te minimaliseren en compliance te verzekeren.


 Analyse en optimalisatie van de supply chain voor maximale kostenefficiëntie.Neem contact op Lees meer

city skyline during night time
city skyline across body of water during night time
a city skyline at night with a bridge over water

Onze consultancy diensten

Van consultancy op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, tot strategieën en analyses: onze consultancy diensten op het gebied van importeren uit Azië bieden gepersonaliseerde oplossingen voor al jouw behoeften.

Deskundigheid

Duurzaamheid

Wij helpen je met het verduurzamen van jouw import, gericht op het verminderen van ecologische voetafdrukken en het bevorderen van een duurzame bedrijfsgroei. 


Recycling

We bieden strategische inzichten en praktische oplossingen voor het gebruik van gerecyclede materialen en het bevorderen van duurzaamheid binnen je organisatie.


Circulariteit

We helpen je producten te herontwerpen voor circulariteit, met als doel duurzaam hergebruik en levensduurverlenging in lijn met circulaire principes.


Sourcing strategie

We ontwikkelen een op maat gemaakte sourcing strategie voor je bedrijf, gericht op het optimaliseren van inkoopprocessen en het versterken van relaties met leveranciers.


Supply-chain risico analyse

We voeren een grondige supply chain risico analyse uit, waarbij we je bedrijf voorzien van strategieën om kwetsbaarheden in je importproces te identificeren.


Interim management

We bieden interim management aan om tijdelijke leiderschapsgaten te vullen, strategische veranderingen te sturen, en operationele efficiëntie te verbeteren met onze ervaren professionals.


Kosten analyse & reductie

We voeren besparingen uit op basis van no-cure no-pay, waarbij we je operationele kosten optimaliseren en alleen kosten in rekening brengen bij gerealiseerde besparingen.


Wij kunnen snel worden ingeschakeld voor specifieke projecten, waardoor je als bedrijf flexibel kunt blijven en kosten kunt besparen in vergelijking met het aannemen van nieuw vast personeel.

Als externe kunnen wij onbevooroordeeld advies geven en nieuwe ideeën bieden die interne teams misschien over het hoofd zien.

Objectief en frisse perspectieven

Klanten profiteren van onze diepgaande kennis en ervaring in Aziatische markten, vooral China, wat cruciaal is voor effectieve sourcing en logistiek.

Expertise in specifieke markten
Efficiëntie en flexibiliteit

Voordelen

Waarom ons inhuren als consultant?

brown and white drum set
brown ukulele

Niet zeker of je wilt importeren?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan Over ons

a white electric guitar with a white background

Ons blog

Lees hier in ons blog alles over het importeren uit China, India, Vietnam en andere landen in Azië. We behandelen kwaliteitscontroles, actualiteiten en nog veel meer.

Kennis van sourcing

black remote control on yellow surface

Een gids voor het berekenen van de kostprijs bij het importeren uit Azië

In dit blog leggen we uit hoe je deze berekening maakt en geven we een concreet voorbeeld om het proces te verduidelijken.

Ontdek meer

De wereld achter het waslabel: wassymbolen uitgelegd

In de textielindustrie speelt het waslabel een belangrijke rol, niet alleen als gids voor de juiste verzorging van textielproducten, maar ook als een sleutelfactor in het naleven van Europese richtlijnen. Deze labels, vaak klein en onopvallend, bevatten belangrijke informatie over het wassen, drogen, en strijken van textielproducten.

Ontdek meer
red fire extinguisher on green wall

Kwaliteitscontrole in China: Op weg naar betrouwbare producten

In deze blog duiken we in de wereld van kwaliteitsinspecties en -controles in Azië en ontdekken we hoe je als importeur de kwaliteit van je producten kunt waarborgen.

Ontdek meer

Het laatste nieuws

Hier vind je de laatste blogberichten die gerelateerd zijn aan het importeren uit Azië, kwaliteitscontrole, deign of logistiek.

Nieuws & cases

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

Haagweg 169, Breda, Nederland

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media