Westwood aanwezig op Eisenwarenmesse 2024 in Keulen

Onze ervaring op de Eisenwarenmesse

Als Westwood Sourcing team hadden we het voorrecht om de Eisenwarenmesse 2024 in Keulen bij te wonen, een vooraanstaande wereldwijde vakbeurs die 38.000 vakbezoekers uit 133 landen wist te imponeren. Dit evenement, een katalysator voor innovatie en trends binnen de hardware-industrie, bood ons een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame en ethische sourcingstrategieën te ontdekken.

De beurs staat bekend om een breed scala aan producten binnen de hardware-industrie, waaronder gereedschappen, bevestigingsmaterialen, beveiligingssystemen, en innovatieve technologieën voor thuis en tuin.

Tijdens de beurs hebben we ons gericht op het versterken van onze kennis in sourcing en het uitbreiden van ons netwerk van (potentiële) leveranciers. De interactie met toonaangevende leveranciers en het inzicht in geavanceerde productietechnieken en materialen zal ons helpen onze dienstverlening te verrijken. Deze ervaring heeft onze positie als leider in duurzame sourcing bevestigd en ons voorzien van nieuwe perspectieven die we zullen integreren in onze toekomstige projecten.

De inzichten en relaties die we op de Eisenwarenmesse hebben opgedaan, stellen ons in staat onze klanten beter te ondersteunen bij het navigeren door de complexiteit van het importeren uit China en de rest van Azie. 

Een korte impressie:Benieuwd hoe onze nieuw verworven inzichten jouw sourcing strategie kunnen versterken?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 

Deel deze post
Archiveren
Westwood Sourcing aanwezig op de Ambiente beurs in Frankfurt
Onze kijk op de Ambiente, Christmas World en Creative World beurzen in de Frankfurter Messe.