Quality control

Kwaliteitscontrole diensten 

We bieden een brede reeks aan kwaliteitscontroles, waaronder pre-productie-, proces- en eindproductinspecties en producttests om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.


 Het garanderen van veilige en deugdelijke producten

 Strenge inspecties ter plekke

 Grondige producttests zodat je zeker weet dat het product veilig is.


Neem contact op Lees meer

person performing quality control
man sight on white microscope
person in blue long sleeve shirt holding gray and blue metal tool

Onze kwaliteitscontrole diensten

De kwaliteitscontrole- en inspectiediensten van Westwood in Azië zijn ontworpen om de kwaliteit van jouw producten te garanderen, defecten te identificeren, corrigerende maatregelen te implementeren en je investering te beschermen. Wij kunnen je adviseren welke diensten het beste bij jouw situatie passen.

Deskundigheid

Leverancier audit

Een leverancier audit onthult problemen vóór productie of orderbevestiging. Het geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden, kwaliteitscontrolesystemen, management en procedures van jouw leverancier.


Certificering

Assistentie bij het verkrijgen van diverse certificaten zoals CE, FSC, BSCI, BCI, en Oeko-Tex, en begeleiding door het gehele certificeringsproces, inclusief documentatie en compliance.


During Production Check

Een During Production Check maakt vroegtijdige identificatie van problemen mogelijk om de productie van een groot aantal niet-conforme producten te voorkomen.


Pre-Shipment Inspection

Een Pre-Shipment Inspectie is een laatste controle vóór verzending. De kwaliteit en kwantiteit van de producten worden beoordeeld voordat ze de container worden ingeladen.


100% Inspection

Een 100% inspectie controleert ieder afzonderlijk item en stelt je in staat om ervoor te zorgen dat elk onderdeel in de zending voldoet aan de gespecificeerde kwaliteitseisen.  


Container Loading Check

Container Loading Check helpt bij het voorkomen van inconsistente producten, slechte kwaliteit, onvoldoende hoeveelheden, beschadigde containers, of zelfs lege containers.


Product testing

Door producten uitvoerig en volgens hoge standaarden te testen in laboratoria voorkom je ondeugdelijke producten en gevaren voor de eindgebruiker. 


Profiteer van een team dat de kwaliteitsnormen stevig handhaaft, ervoor zorgt dat fabrieken verantwoordelijk worden gehouden voor fouten en aandringt op remakes wanneer dat nodig is.

Met behulp van proactieve strategieën identificeren we potentiële kwaliteitsproblemen vroegtijdig en implementeren we corrigerende maatregelen, waardoor de kans op kostbare fouten, vertragingen of terugroepingen wordt verkleind.

Ontdek defecten voordat het te laat is

Wij werken samen met gespecialiseerde lokale kwaliteitsinspecteurs om er ervoor de zorgen dat jouw producten volgens de hoogste standaarden worden geproduceerd.

Toegang tot ervaren kwaliteitsinspecteurs wereldwijd
Wij houden leveranciers verantwoordelijk

Voordelen

Waarom met ons samenwerken voor quality control in China, Vietnam en India?

person in white shirt holding pen

Niet zeker of je wilt importeren?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan Over ons

Ons blog

Lees hier in ons blog alles over het importeren uit China, India, Vietnam en andere landen in Azië. We behandelen kwaliteitscontroles, actualiteiten en nog veel meer.

Kennis van kwaliteitscontroles

Quality control: alles wat je moet weten over kwaliteitscontroles

In deze blog vertellen we je meer over het landschap van kwaliteitscontroles, van de initiële conceptfase tot aan het eindproduct. We duiken in de methodieken, uitdagingen en best practices die komen kijken bij het handhaven van kwaliteitsstandaarden in diverse productieomgevingen, met speciale aandacht voor het sourcingproces in Azië.

Ontdek meer

De rol van een sourcing agent bij het importeren uit Azië

In de wereld van internationale handel speelt een sourcing agent een cruciale rol. Deze professionals vormen de brug tussen bedrijven en leveranciers, vooral in landen als China, India, Vietnam en Bangladesh. Maar wat is precies de toegevoegde waarde van een sourcing agent en waarom zou je er een inzetten voor jouw bedrijf?

Ontdek meer
medical glove

Wat is AQL? Kwaliteitscontrole bij het importeren uit Azië

Bij het importeren van producten, vooral uit Azië, is kwaliteitscontrole van cruciaal belang. Een belangrijk onderdeel hiervan is het begrip 'Acceptable Quality Limit' (AQL). In dit blog zullen we dieper ingaan op wat AQL betekent, hoe het wordt toegepast, en waarom het zo belangrijk is voor importeurs.

Ontdek meer

Meer nieuws

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

Haagweg 169, Breda, Nederland

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media