Diensten

Onze diensten

Ontdek op deze pagina hoe Westwood Sourcing jou kan ondersteunen met het ontwikkelen van jouw productidee. Met een breed scala aan diensten, van sourcing en kwaliteitscontrole tot duurzaamheidsadvies en kostenbesparing, zijn we toegewijd aan het optimaliseren van jouw supply chain en het versterken van je bedrijfsstrategie. Laat ons je helpen om efficiëntie, duurzaamheid en succes in je zakelijke praktijken te integreren.


 Wij openen de deuren naar de beste fabrikanten in Azië, zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid.


 Onze unieke kwaliteitscontroleprocedures garanderen dat jouw producten altijd de hoogste standaarden halen.


 Wij helpen je met het integreren van duurzaamheid binnen de supply chain, waardoor jouw merk vooroploopt in milieuvriendelijkheid.Neem contact op Lees meer

photo of Indian Gate
people near TAj Mahal
people walking near brown concrete building during daytime

Onze diensten

Van consultancy op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, tot strategieën en analyses: onze consultancy diensten op het gebied van importeren uit Azië bieden gepersonaliseerde oplossingen voor al jouw behoeften.

Deskundigheid

Sourcing

Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk in Azië vinden wij als sourcing agent de de producten die je nodig hebt – alles tegen de beste prijs, kwaliteit en levertijd.

Design

Maak van je idee of ontwerp een productieklaar meesterwerk. Van ontwerpfase tot aan prototyping en verpakkingen helpen wij je met een product dat is klaar is voor productie.

Kwaliteit

Zorg voor uitmuntende producten met onze strenge inspectie- en testmethoden, waarbij u uw investering, reputatie en klanttevredenheid veiligstelt met strikte kwaliteitscontrole.

Logistiek

Van LCL/FCL tot luchtvracht: wij zorgen voor de beste tarieven, verzorgen al het vervelende administratieve werk, doen de douaneafhandeling en leveren bij je magazijn.

Consultancy

Onze consultancy diensten bieden deskundige begeleiding en strategische inzichten om je bedrijf te ondersteunen diverse complexe vraagstukken om het gebied van importeren en duurzaamheid.


Ons commitment aan duurzame en ethische praktijken versterkt niet alleen jouw supply chain, maar ook je merkwaarde.

We garanderen de hoogste productkwaliteit door strikte inspecties en naleving van internationale normen.

Toegewijde kwaliteitscontrole

Onze uitgebreide kennis van de Aziatische markt en bewezen trackrecord in sourcing bieden klanten een competitief voordeel.

Expertise in specifieke markten
Duurzaamheid en ethiek

Voordelen

Waarom met ons samenwerken?

brown handle knife on black surface
assorted-color kitchen knives

Niet zeker of je wilt importeren?

Ontvang een gratis offerte. 

Geen kosten vooraf, geen verplichtingen - 
alleen een gratis offerte en antwoorden op al je vragen.


Vraag een gratis offerte aan Over ons

person cutting vegetables with knife

Ons blog

Lees hier in ons blog alles over het importeren uit China, India, Vietnam en andere landen in Azië. We behandelen kwaliteitscontroles, actualiteiten en nog veel meer.

Kennis van sourcing

text

Circulariteit in de kledingindustrie: De toekomst van mode

Circulariteit in kleding gaat over het creëren van een systeem waarin kledingstukken, materialen en grondstoffen hun waarde behouden en hergebruikt worden, in plaats van te eindigen als afval. Lees er in dit blog alles over.

Ontdek meer
blue and red cargo ship on sea during daytime

Een gids: Hoe bereken je invoerrechten uit China?

Voor importeurs is het van belang om te begrijpen hoe invoerrechten worden berekend en welke factoren een rol spelen. In deze blog leiden we je door de stappen om invoerrechten te berekenen en geven we nuttige tips om dit proces te vereenvoudigen.

Ontdek meer
red fire extinguisher on green wall

"Made in PRC" versus "Made in China": Betekenis, verschil en verplicht?

In het dagelijks leven roept de etikettering "Made in PRC" vaak vragen op. Wat betekent dit label en hoe verschilt het van "Made in China"? Dit is een cruciale vraag voor importeurs die producten uit China en Taiwan halen. In dit blog gaan we dieper in op de betekenis van deze labels en hun impact op de import uit deze regio's.

Ontdek meer

Het laatste nieuws

Hier vind je de laatste blogberichten die gerelateerd zijn aan het importeren uit Azië, kwaliteitscontrole, deign of logistiek.

Nieuws & cases

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Contacteer ons

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Aarzel niet om ons te bereiken voor assistentie, suggesties of feedback.

Bedankt voor je feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om eens rond te kijken op onze website.

  Haagweg 169, Breda, Nederland

icon for address
icon for telephone
icon for e-mail

Haagweg 169, 4812 XC Breda, Nederland

Social media